Sekretess

Apotek7 är helt åtagit att skydda din privata information och säkerställa säkerheten för din personliga information som du får från kunden. Hos Apotek7 är våra kunders konfidentialitet vår högsta prioritet. Vi följer strikt alla krav i dataskyddslagarna som är etablerade i Sverige och integritetspolicyn är gjord i enlighet med många lagar enligt Sveriges regering.
Syftet med sekretesspolicyn är att förklara den privata informationen, vi tar från kunder med avseende på vår webbplats och hur vi tar hand om din privata information som våra kunder tillhandahåller oss när de använder vår webbplats. Kunder kan vara säkra på att Apotek7 kommer att ta och använda den informationen noggrant och förnuftigt och det också bara i enlighet med sekretesspolicyn och det privata uttalandet från Apotek7.
Vi på Apotek7 upprätthåller överensstämmelse med den höga standarden för webbplatspolicy, så våra kunder kan säkert placera order på vår Apotek7-webbplats. Integritetspolicyn gäller från första dagen, all information som tillhandahålls Apotek7 omfattas av vår integritetspolicy.

Samtycke

Genom att öppna vår webbplats till Apotek7 och när du skickar information till Apotek7 eller beställer våra produkter och tjänster som vi tillhandahåller, samtycker du till att vara bunden av villkoren i sekretesspolicyn. Vänligen läs hela sekretesspolicyn noggrant som nämns nedan innan du använder Apotek7 webbplats.

  • Som en del av att tillhandahålla våra produkter och tjänster till dig, kommer vi att skicka rutiner meddelanden till dig, via e-post eller på annat sätt kommunikation och meddelanden som publiceras på webbplatsen eller genom något kommunikationsmedel. Även om vi föredrar att kommunicera med våra kunder med hjälp av e-postmeddelanden, samtycker du till att ta våra telefonsamtal relaterade till dina produkter eller tjänster på Apotek7.
  • När du registrerar dig med Apotek7 kan vi regelbundet skicka meddelanden eller e-postmeddelanden om nya produkter, specialrabatter och erbjudanden och tillsammans med mycket annan information, vilket också kan vara intressant och fördelaktigt. Om du inte vill få någon kampanjinformation kan du när som helst välja att ta emot kampanjnyhetsbrev från Apotek7. För att helt enkelt avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev kan kunder enkelt följa anvisningarna som ingår i vilket nyhetsbrev som helst.
  • Kunder måste se till att ge oss korrekt personlig information. Detta gör att vi kan kontakta dig ytterligare korrespondens med avseende på din beställning på Apotek7. Vi ansvarar inte för felaktig information du tillhandahåller Apotek7, vilket kan påverka din upplevelse på vår Apotek7.
  • Om du någon gång vill uppdatera eller ändra personlig information på Apotek7 kan du göra det enkelt genom att klicka på alternativet för ditt konto och sedan ändra din personliga information som du vill.
  • På Apotek7 kan du begära valfri information från dig för att anpassa Apotek7-webbplatsen för att leverera personliga produkter och tjänster till kunder.

Information krävs:

Kunder måste förse oss med sin personliga information tillsammans med demografisk information som inkluderar namn, kön, ålder, adress, telefonnummer och e-postadress och om det krävs medicinsk recept.

No products in the cart.